Servis Aircond Selangor & Kuala Lumpur

Sol Aircond Service

Kami menawarkan servis aircond yang lengkap termasuk pemasangan aircond, penyelenggaraan dan membaiki aircond yang rosak. Juruteknik kami adalah berpengalaman untuk membaiki pelbagai jenis penghawa dingin tak kira jenama apa sekali pun. Kami boleh menangani sebarang isu berkenaan aircond anda. Hubungi kami hari ini! 

lady on couch enjoying air conditioner after aircon chemical wash service

Servis Aircond Kami

Di Sol Aircond Service, juruteknik aircond kami adalah terlatih dan cekap dalam menangani masalah berkenaan penghawa dingin di Malaysia. Tak kira jenama Daikin, York, Panasonic atau Midea sekalipun, kami berpengalaman untuk membaiki setiap jenis. Adakah anda perlu topup gas aircond, memasang aircond atau cuci aircond rumah? Kami boleh membantu anda! 

Servis Aircon

Perkhidmatan servis aircond kami di Selangor memastikan sistem penghawa dingin anda berfungsi pada tahap optimum sepanjang tahun. Kami mensyorkan aircond rumah anda diservis sekurang-kurangnya sekali setahun. 

Pembersihan Saluran

Juruteknik kami mahir untuk memenuhi segala keperluan pembersihan saluran anda. Kami akan memastikan udara dari penghawa dingin adalah bebas dari habuk, bakteria atau alergen. 

Pemasangan Aircond

Sol Aircond Service menawarkan service pemasangan aircond rumah. Pakar aircond kami akan memasang sistem penghawa dingin di rumah anda dengan betul dan pada kadar yang pantas. 

Penggantian Aircon

Jika aircond anda rosak, pakar kami boleh memasang sistem yang baharu untuk anda. Kami akan memastikan pemasangan unit aircond tersebut adalah sempurna supaya rumah anda boleh kekal sejuk dan selesa.

Baiki Aircon

Kadang kala aircond akan menunjukkan tanda-tanda ia perlu dibaiki. Masalah seperti aircond berbau, aircon compressor tak jalan atau mengeluarkan bunyi pelik adalah beberapa tanda yang perlu diberi perhatian. 

Pembersihan Aircond

Pastikan aircond anda dibersihkan sepenuhnya dengan servis kami. Habuk dan bakteria akan terkumpul dalam sistem penghawa dingin seiring berjalannya masa. Jika dibiarkan, ia boleh mencemarkan kualiti udara atau yang lebih serius, boleh menyebabkan tindak balas alahan pada sesetengah individu.

family enjoying the cool after aircond installation malaysia

Menyelesaikan Segala Isu Aircond Anda

Kontraktor aircond kami menjalani latihan berterusan untuk memastikan mereka dilengkapi dengan ilmu terkini berkenaan standard prosedur, peraturan dan cara menangani isu aircond. Dari pemasangan aircond ke pembaikan sesebuah unit, mereka pasti dapat menyelesaikan setiap projek dengan cekap pada standard setinggi mungkin. 

Pakar Udara Sejuk Kejiranan Anda

Apabila penghawa dingin anda tidak berfungsi sebagaimana mestinya, anda harus memperbaikinya dengan cepat. Tidak kira sama ada sistem pemisahan anda atau penyejatan penyejatan, pasukan perkhidmatan penyaman udara profesional kami di Selangor boleh bekerjasama dengan sebarang jenis sistem penyejukan. 

girl testing on aircond performance

Kami menawarkan servis kami pada harga yang berpatutan. Bukan sahaja ia murah, servis kami juga kekal bermutu. Kami memastikan servis aircond rumah kami adalah terbaik.

lady on sofa relaxing and turning on air conditioner

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan penyaman udara di Selangor dan kawasan-kawasan seperti Kuala Lumpur, Cyberjaya, Puchong dan Shah Alam. Bukan itu sahaja, kami menawarkannya dengan harga tetap yang jujur ​​sehingga anda tidak akan terkejut dengan sebarang caj yang tidak dijangka. 

aircond repair service

Perkhidmatan Aircond Yang Boleh Dipercayai & Jujur

Juruteknik kami akan melakukan pemeriksaan di tempat kerja perkhidmatan aircond. Kemudian, mereka akan memberikan sebut harga harga tetap tanpa kewajiban untuk pekerjaan yang diminta. Sekiranya anda bersetuju dengan petikan tersebut, yakinlah bahawa harga yang disebutkan sebelumnya akan menjadi harga yang tepat yang perlu anda bayar pada saat menyelesaikan tugas. Polisi ini adalah sama untuk semua tugas kita sama ada semudah membersihkan penapis aircond atau pemasangan seluruh unit penghawa dingin di rumah anda.

Kenapa Memilih Kami?

Professional

Kami faham bahawa rumah anda adalah istana anda. Ini kebanggaan dan kegembiraan anda Kami telah bekerja dengan banyak pemilik rumah dan kami mengetahui perkara ini dengan baik. Juruteknik terlatih kami akan menunjukkan rasa hormat terhadap anda dan harta benda anda. Kami tahu bahawa memerlukan kepercayaan untuk menggunakan perkhidmatan pendingin udara dan kami berusaha untuk menghormati kepercayaan ini dan menjaga rumah anda seperti rumah kami sendiri. 

Komited

Pekerjaan perkhidmatan penyaman udara terdapat dalam tahap kerumitan yang berbeza. Ia boleh menjadi sederhana dan juga panjang dan mencabar. Semuanya sama pentingnya dan kami menerapkan tahap dedikasi dan layanan yang sama tidak kira skop kerja. 

Jujur

Kami menyediakan struktur harga tetap yang telus. Anda akan selalu mendapat kos lengkap sebelum kami meneruskan kerja kami. Juruteknik pakar kami akan memberitahu anda mengenai prosesnya. 

aircond technician cleaning house air conditioning unit

Perkhidmatan Kami Seumpama Nafas Udara Segar

Sol Aircond Service dengan bangga memberikan jaminan perkhidmatan yang berkualiti. Anda sentiasa bergantung pada kami untuk memberikan kontraktor pendingin hawa yang berkelayakan yang dilengkapi dengan pengetahuan dan produk terkini. Kami memandang serius pengerjaan kami dan tahu bahawa kami hanya menghantar juruteknik terlatih untuk melayani pelanggan kami. 

Servis Aircond Rumah Kami Memastikan Kediaman Anda Kekal Dingin

Kami bekerja keras untuk memastikan bahawa semua yang akan diselesaikan memenuhi standard tertinggi. Pelanggan kami adalah keutamaan kami. Tidak ada tugas yang terlalu besar atau kecil untuk kami di Sol Aircond Service. Kami menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan aircond dari pembaikan hingga perkhidmatan pemasangan penghawa dingin penuh di rumah-rumah di seluruh Selangor. Kami beroperasi dengan sentuhan peribadi sehingga anda dapat yakin bahawa apabila anda memilih kami untuk perkhidmatan penghawa dingin, anda tahu bahawa anda berada di tangan yang pakar.

aircond contractor checking hvac system in seri kembangan

Servis Aircon di Selangor & Kuala Lumpur

Kami meliputi seluruh Selangor dan Kuala Lumpur. Perkhidmatan penyaman udara berkualiti kami diperluas ke kawasan-kawasan seperti: 

Pilihan Yang Tepat Untuk Keperluan Penyejukan Berkualiti Anda

Hubungi kami! Isi borang di bawah dan kami akan menghubungi anda! 

Hubungi Kami

untuk sebarang pertanyaan atau membuat janji temu

Our Resources

Check out interesting topics about air conditioners via our blog. You might learn something new!

How To Prevent Bugs From Coming Through Air Conditioner – 12 Best Ways

How To Prevent Bugs From Coming Through Air Conditioner It is not unusual that insects find their way into your house through the air conditioner. This may be horrifying but it is not without preventive Read more…

Does Air Conditioner Kill Plants? 5 Unkillable Indoor Plants

Does Air Conditioner Kill Plants? 5 Unkillable Indoor Plants

Does Air Conditioner Kill Plants Indoor gardens are lovely! It’s a trendy thing to have an indoor garden even when you’re living in apartments nowadays. So, it does raise a concern if the air conditioner Read more…

Is Water Leaking From Air Conditioner Dangerous? 3 Things You Need To Do

Is Water Leaking From Air Conditioner Dangerous? 3 Things You Need To Do

Is Water Leaking From Air Conditioner Dangerous At the point when your air conditioner system is working appropriately, your home will be cool and dry. A leaking climate AC system is irritating. This brings the Read more…

ms_MYMalay